dimarts, 15 d’abril del 2014

Avarca de Menorca

Després d'un mes sense cap publicació, reprenem l'activitat bloguera. El motiu d'aquest parèntesi no ha estat altre que el muntatge de l'exposició "Avarca de Menorca: del camp a la passarel·la". Han estat dies de molta feina d'una exposició que es va començar a gestar fa prop d'un any i que ja és oberta al públic.



Molts/es de vosaltres sabeu què és un avarca i segur que les duis durant tot l'estiu; emperò, en sabeu l'origen, quan es van començar a comercialitzar o a quants països s'exporta? Durant la recerca de documentació hem descobert curiositats tan interessants com el motiu del refinament de l'avarca, hem pogut entrar als tallers de les empreses que les fabriquen avui dia i hem vist la quantitat de dissenys que es poden trobar en el mercat. I, per damunt de tot això, hem trobat una gent que estima allò que fa, que coneix l'ofici i que ofereix la màxima qualitat en el producte.

En la societat actual el client està ben informat, sap el que vol i diferencia el que és i no és de qualitat, i des de les empreses ho saben bé; per això, el seu màxim anhel és satisfer la demanda del client. En aquest sentit, les set marques que actualment comercialitzen amb Avarca de Menorca poden certificar que el seu és un producte 100% menorquí.

A més, rere unes avarques no hi ha només el mer fet de fabricar-les de manera artesanal, sinó tot allò que per si soles simbolitzen. La seva senzillesa i encant són la mateixa essència de l'illa.

L'exposició és oberta fins el 31 d'octubre.

Més informació: facebook, web i twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada